nedelja, 19. januar 2014

PRIPRAVA

Nebom izgubljal besed o tem kako pomembna je priprava, neglede na to za kaj se pripravljaš. Kajti mislim, da se vsi strinjamo, da je zelo pomembna. Še toliko bolj ko se pripravljaš na profi borbo z enakovrednim nasprotnikom po MMA pravilih. Tega se zaveda tudi moj borec Marko "lionheart" Drmonjič, kateri se pripravlja na borbo, ki bo 15. februarja na FFC 11 v Sarajevu. Zato trenira šest dni v tednu, dvakrat na dan skoraj vsak dan. Že sedaj je v odlični formi. Močnejši, hitrejši in bolj eksploziven je kot kdajkoli prej. Do fajta pa bo formo le še stopnjeval! Tako v borbi lahko pričakujete najboljšo različico lionhearta do sedaj.


Med pripravami  ničesar ne prepuščamo naključju, zato poleg standardnega in sicer zelo obsežnega treninga z menoj (fizična priprava, moč in kondicija, stojka, parter, delo s fokusarji, rokoborba, grappling...) Marko sodeluje tudi z najboljšimi slovenskimi borci. Pomagajo mu Bor "playbor" Bratovž, Lemmy "the dog" Krušić, Uroš Jurišić, Ivan Budimir in ostali. Svoj delež k pripravi doprinese tudi Tomi Šude, eden izmed najboljših MMA trenerjev pri nas.











Večina treningov poteka v telovadnici kcikboxing kluba Center. Treniramo tudi v Rupi in v Oazi s klubom MMA Ljubljana. V glavnem za to borbo bo Marko pripravljen bolje kot kdaj koli prej. Z eno besedo SPREMAN!

V Sarajevo odhajamo polni optimizma novi zmagi naproti. In seveda po borbi na sarajevske čevape!
:) 
 



 

Ni komentarjev:

Objavite komentar