četrtek, 14. november 2013

Update

Ok, končno sem si vzel čas za novo objavo.
Kmalu bo novo leto in nekateri že komaj čakajo veseli december, da bodo lahko končno nehali resno trenirati in se bodo lahko sprostili ali bolje rečeno sproščali (cel mesec) z alkotom, prepovedanimi substancami, nezdravo hrano (vsakdo si pač izbere svojo drogo ali kombinira več različnih, hehe) v dobri družbi. Naša droga je trening. Res je, da se bliža novo leto, vendar mi imamo še veliko načrtov za leto 2013! Med ostalim moramo spravit Mareta v top formo za WFC 19, ki bo 14. decembra v Ljubljani. Pripraviti moramo tudi Tonija za njegov prvi nastop v amaterski MMA ligi. Še prej pa moramo poskrbeti za mojo prvo zmago v profesionalni borbi.

Šprinti v PivkiZadnjih nekaj tednov je bilo precej razburljivih. V tem času sta nastala dva video clipa. Prvi je reklama za Maxximum, drugi je promo video za MMA Conditioning osebno trenerstvo. Zahvala gre Gymrage-u za snemanje in odlično montažo.

 Zdaj gre zares, ni več šale!

Samo's Collar tieMare ruši
Mare zruši


Borba za pozicijo


Izmenjava udarcev

Borba ob steni

Standup

Ground game

Samo in jaz v klinču

Branim se s hrbta

Poskušam ne biti zrušen
          
Samo obožuje klinč :)
Bobo dela heel hook
Boban ruši

Ivan zruši :)


Intenzivnost treninga sem močno povečal, ker hočem biti maksimalno pripravljen za svojo prvo profesionalno borbo. Glede na to, da sem redno zaposlen z osemurnim delavnikom, si zelo težko privoščim dva treninga na dan. Vseeno pa treniram 6x na teden in kadar lahko 1x ali 2x v tednu oddelam dva treninga. S telesno težo nimam problemov, saj sem konstantno v lahkem dosegu tekmovalne teže - 93 kg. Kot ponavadi mi je tudi tokrat glavni sparing partner Marko Drmonjič. Veliko spariram tudi z Urošem Jurišićem. Pomagajo pa mi še Samo Masleša, Toni Urevc ter Tomi Šude, Bor Bratovž, Lemmy Krušić in ostali fantje iz Fight kluba Gepard. Vsem sem hvaležen za vse batine, ki mi jih tako radodarno poklanjajo.  ( ;

Ena opuštena


V glavnem, fajt bo 23. novembra, vendar ne v Ljubljani ampak v Trbovlju. Boril se bom z Jasminom Poparo. Vse kaže na to, da bo dvorana Polaj ponovno pokala po šivih. Upam, da bo v zbrani množici veliko mojih navijačev. Zahvaljujem se vsem za podporo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar