petek, 05. december 2014

LIONHEART

Ko se mlad borec odloči za prestop v profesionalne vode je normalno, da mu na začetku njegove kariere menadžer ali trener izbira primerne nasprotnike. Za vsako borbo malo boljšega od prejšnjega. Na tak način lahko športnik raste in se razvije v nevarnega, prekaljenega borca. Nekateri "fajterji" se skozi celo kariero skušajo boriti s čim slabšimi nasprotniki. Tako sicer dobijo tiste "fajte" katere hočejo, mogoče jih tudi zmagajo, toda s tem si ne delajo ravno usluge. Je že res, da ima borec zaradi tega lahko lepši "score" na sherdogu in ima več zmag kakor porazov. Vendar pa na ta način sam sebi nastavlja past. V katero se bo ujel takoj, ko bo v ringu nasproti njega stal borec, ki je po "skoru" enakovreden ali celo slabši. Dejansko pa je za njega tako rekoč nepremagljiv. Kajti sam ni prepričan v svoje sposobnosti, ker jih v borbi nikoli  ni zares testiral. Zato mu manjka samozavesti in skoraj da nima možnosti za zmago.

Marko Drmonjič ni nikoli bil takšen borec. Nikdar si ni izbiral slabih nasprotnikov, kar priča tudi njegov "skor". Že v prvi borbi se je boril proti bolj izkušenemu nasprotniku in remiziral. Za nameček pa sam ni imel nikakršnih izkušenj iz amaterskih borb. Kajti takrat v Sloveniji še ni bilo amaterskega MMA-ja. Naslednje štiri borbe je oddelal v tujini, ker na domačih tleh enostavno ni bilo veliko borilnih dogodkov. Boril se je v raznih organizacijah z izkušenimi borci. Med drugimi tudi v trenutno najboljši evropski MMA organizaciji KSW. Tako si je nabral veliko dragocenih izkušenj, ki so mu kasneje pomagale premagovati nasprotnike v WFC-ju in AFC-ju. S svojo neustrašnostjo in brezkompromisnim stilom si je prislužil vzdevek "Lionheart". Zanimivo je dejstvo, da je Marko v WFC-ju premagal vse svoje nasprotnike. Zadnjega celo v manj kot minuti.

Ali mu bo ponovno uspelo zmagovalno odkorakati iz WFC ringa? To bomo izvedeli v soboto 20. 12. 14. na dogodku WFC 19. Lokacija je Kolosej, BTC City v Ljubljani. Tokrat se bo boril z odličnim Svetlozarjem Savovom, prvakom v srednji kategoriji! Čaka ga zelo težka naloga vendar je zelo dobro pripravljen in vsi verjamemo v njegovo zmago.GREMO MARE!! 
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar