ponedeljek, 28. julij 2014

Septembra

As you can see, the title of this post is not exactly written in English. That is because this post is mostly intended for Slovenian readers. So the rest of it is written in Slovenian language. It is basically promo article for MMA CONDITIONING training that is coming up this September in BTC, Ljubljana, Slovenia.
 
Zgornje pojasnilo sem napisal za angleško govoreče bralce tega bloga. Le teh pa ni malo, saj so ZDA na drugem mestu po številu obiskov.

V glavnem, sporočam vam odlično novico, da se bo septembra v BTC-ju v Ljubljani odprl nov gym za borilne veščine. Gre za cca 160 kvadratov velik, na novo opremljen dojo. Poleg standardne opreme (tatami, vreče, fokuserji...) bo ponujal tudi ring, uteži in opremo za funkcionalno vadbo. Tam bodo potekali treningi kikboksa, boksa in MMA-ja. Izvajala pa se bosta tudi boot camp in MMA conditioning.
 
Slednji je sestavljen iz borilno specifičnih vaj, vadbe za moč, eksplozivnost, zdržljivost, agilnost idr. Spodaj si lahko ogledate kratek predstavitveni video.
 
 
 
; )
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar